روغن اسانسی یلنگ یلنگ خالص(ارگانیک)

کد کالا: oils-183

روغن اسانسی یلنگ یلنگ خالص(ارگانیک)

کد کالا : oils-183

نوع روغن: اسانسی
نحوه تولید: تقطیر با بخار آب گل های یلنگ یلنگ(steam distillation)
محل تولید: هند

وزن : 10 میلی لیتر
کاربرد برای پوست و مو:
  • 80% آبرسان
  • 90% نرم کننده مو
  • 50% ضد ریزش مو
کاربرد در آروماتراپی:
  • 90% ضد افسردگی
  • 80% ضد استرس
  • 70% افزایش مثبت نگری
  • 90% تقویت حافظه
  • 90% رایحه گلی
  • 90% شیرین
  • 90% چاکرای خاجی
مناسب برای:
  • همه انواع مو
  • همه انواع پوست

وضعیت: موجود

‎963٬000ریال
عدد
چرا نارین گل؟

بقیه مشتریان چرا این محصول را خریده اند؟

 

خواص پوست و مو

نمایش بیشتر نمایش کمتر

روغن یلنگ یلنگ، هدیه ای از جنگل های بارانی و گرمسیری فیلیپین و اندونزی است که از تقطیر گل های آن که درست مانند ستاره های دریایی خاص و جذاب هستند، به دست می آید. روغن یلنگ یلنگ عطری گلی، شیرین و گرم دارد و به دلیل رایحه ضد اضطراب و آرام بخشش در آروماتراپی (رایحه درمانی) بسیار مشهور و پرطرفدار است اما به تازگی در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی، به ویژه محصولات مربوط به درمان ریزش مو، نام روغن یلنگ یلنگ به چشم می خورد زیرا متخصصان متوجه قدرت استثنایی روغن یلنگ یلنگ برای سلامت و زیبایی موها شده و بسیاری از برندهای مطرح دنیا روی آن سرمایه گذاری کرده اند. اما روغن یلنگ یلنگ چگونه از ریزش موها جلوگیری می کند؟ در ادامه به طور مفصل به پاسخ این سوال می پردازیم.

تخصص اصلی روغن یلنگ یلنگ برای مو: نرم کننده و آبرسان مو
روغن یلنگ یلنگ یکی از آبرسان های فوق العاده برای مو است و می تواند همراه یک روغن حامل مناسب مثل روغن ماکادمیا لایه رطوبت محافظتی روی ساقه موها ایجاد کند و رطوبت را برای زمان بیشتری در موها حفظ کرده و درخشش و لختی بی نظیری به موها هدیه کنید. اگر موهایتان در اثر رنگ و دکلره خشک و کدر شده و درخشش خود را از دست داده روغن یلنگ یلنگ یک آبرسان و نرم کننده خوشبوی موی بی بدیل برای شما خواهد بود.

خواص روغن یلنگ یلنگ برای پوست
خواص روغن یلنگ یلنگ برای پوست بسیار متنوع است؛ اما اجازه دهید ابتدا با قدرت تنظیم چربی پوست که بالاتر به آن اشاره کردیم شروع کنیم. اگر پوست چربی دارید، روغن یلنگ یلنگ چربی پوستتان را متعادل می کند و اگر پوستتان خشک است، روغن یلنگ یلنگ پوستتان را نرم و لطیف می کند. در واقع روغن یلنگ یلنگ، یک مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی است. روغن یلنگ یلنگ همچنین یک ضد جوش قوی است و با خواص آنتی باکتریایی و قدرت ضد عفونی کنندگی خود، زخم ها را نیز بهبود می بخشد. یکی دیگر از خواص روغن یلنگ یلنگ برای پوست به آنتی اکسیدان های موجود در روغن یلنگ یلنگ مربوط می شود. آنتی اکسیدان ها دشمن اصلی رادیکال های آزاد هستند و رادیکال های آزاد یکی از عوامل اصلی چین و چروک پوست محسوب می شوند. روغن یلنگ یلنگ به همین سادگی موجب جوانسازی پوست می شود. خواص روغن یلنگ یلنگ برای پوست به طور خلاصه شامل موارد زیر است:
• 
درمان جای زخم و سوختگی
• 
مرطوب کننده پوست
• 
نرم کننده پوست
• 
ضد جوش و آکنه
• 
ضد چروک
• 
ضد التهاب

روغن های حاملی که به تخصص اصلی روغن یلنگ یلنگ برای مو کمک می کنند
از آن جا که روغن یلنگ یلنگ یک روغن اسانسی است، به هیچ عنوان نباید به تنهایی مصرف شود. وجود یک روغن حامل مانند جوانه گندم، کرچک و یا ماکادمیا در کنار روغن یلنگ یلنگ الزامی است. ضمن اینکه این روغن های حامل اثر بخشی روغن یلنگ یلنگ را چندین برابر می کنند.

 

خواص در آروماتراپی

روغن یلنگ یلنگ برای چاکرادرمانی (چاکرای خاجی)
تعادل در چاکرای خاجی یا به زبان سانسکریت "چاکرای سوادهیستانا" یک عامل بسیار مهم برای داشتن حال خوب است. چاکرای خاجی مرکز احساسات انسان است و هنگامی که به لحاظ عاطفی در شرایط مناسبی نباشیم، این چاکرا دچار اختلال می شود. اما در جنگل های بارانی و گرمسیری فیلیپین و اندونزی در میان انبوه گل های رنگارنگ، گل هایی مانند ستاره های دریایی به نام یلنگ یلنگ وجود دارند که روغن استخراج شده از آنها در یوگا و مدیتیشن کاربرد بسیار وسیعی دارد و به ویژه برای تعادل بخشیدن به چاکرای خاجی فوق العاده عمل می کند. تنها کافیست 10 قطره روغن یلنگ یلنگ را با 3 قاشق غذاخوری روغن هسته انگور مخلوط کنید و قبل از شروع تمرینات یوگا در ناحیه زیر ناف ماساژ دهید. از این طریق شما دقیقا چاکرای خاجی را هدف قرار داده اید و پس از اتمام یوگا، متوجه تغییرات محسوسی در خلق و خوی و احساسات خود خواهید شد. همچنین می توانید چند قطره روغن یلنگ یلنگ را در اسانس سوز بریزید تا رایحه گلی، شیرین و گرم آن فضای اتاق را پر کند. عطر روغن یلنگ یلنگ بسیار آرام بخش بوده و می تواند به فرآیند باز کردن چاکرای خاجی کمک کند و تجربه یک تمرین یوگای رویایی و فراموش نشدنی را به شما هدیه دهد.

روغن یلنگ یلنگ برای آروماتراپی
یلنگ یلنگ به معنای گلِ گل هاست پس نیازی به گفتن نیست که روغن آن رایحه ای گلی، شیرین و گرم دارد. رایحه روغن گیاه یلنگ یلنگ نیز همچون زیبایی گل هایش مسحور کننده و خاص بوده و شما را با خود به جنگل های بارانی و پر از گل های رنگارنگ می برد. روغن یلنگ یلنگ علاوه بر عطر دوست داشتی خود، در آروماتراپی نیز جایگاه بسیار ویژه ای بدست آورده است. اما چرا؟ روغن یلنگ یلنگ خاصیت ضد افسردگی دارد؛ به طوری که با استشمام عطر آن، انبوهی از احساسات مثبت و نشاط را تجربه خواهید کرد. علاوه بر این، رایحه روغن یلنگ یلنگ بسیار آرام بخش است و برای به پایان رساندن یک روز سخت و پر استرس انتخاب فوق العاده ای است.

روغن یلنگ یلنگ برای ماساژ

روغن یلنگ یلنگ به دلیل داشتن رایحه شیرین، گرم و گلی و خاصیت آرامش بخش خود روغنی بی بدیل برای ماساژ ریلکسی و ماساژ رمانتیک به حساب می آید.

نحوه مصرف پوست و مو

از روغن های اسانسی به هیچ وجه به تنهایی بر روی پوست استفاده نکنید

استفاده در ترکیب با روغن حامل: سه قاشق غذاخوری روغن ماکادمیا و 10 قطره روغن یلنگ یلنگ را مخلوط کنید و طبق دستور زیر مصرف کنید.

مرحله اول: هفته ای دو تا سه بار مقداری از ترکیب فوق را بر روی ساقه موها ماساژ دهید. ابتدا حوله ای گرم را دور سر بپیچید و اجازه دهید روغن ها برای چند ساعت روی موهای شما بماند.

مرحله دوم: پس از چند ساعت موهای خود را با یک شامپوی ملایم شست و شو دهید

نحوه مصرف آروماتراپی

ماساژ ریلکسی و رمانتیک: 1یک پارچه در محلی تمیز و مناسب بیاندازید. حوله ای را گرم کرده روی پارچه بیاندازید. روی حوله گرم دراز بکشید. یک قاشق غذاخوری روغن هسته انگور و ده قطره روغن یلنگ یلنگ را مخلوط نمایید و برای چند دقیقه روی بدن ماساژ دهید. بعد از یک ربع دوش آب گرم بگیرید و با آرامشی بی نظیر استراحت کنید. شب بخیر.

چاکرادرمانی: سه قاشق غذاخوری روغن هسته انگور و 10 قطره روغن یلنگ یلنگ را مخلوط کنید. پیش از شروع مدیتیشن و یا یوگای مخصوص این چاکرا چند قطره از این ترکیب را زیر ناف ماساژ دهید.

رایحه درمانی با دیفیوزر یا اسانس سوز: زمانیکه فضای خانه و یا محل کار خود را آماده کردید و زمانی برای خلوت با خود داشتید دو تا پنج قطره از روغن یلنگ یلنگ را در دستگاه دیفیوزر، دستگاه بخور دارای مخزن و یا اسانس سوز بریزید تا در خانه پخش شود.

استفاده از اسپری: یک ظرف اسپری را با آب سرد پر کنید یک تا سه قطره از روغن یلنگ یلنگ را داخل ظرف اسپری بریزید و قبل از هر بار مصرف خوب بهم بزنید. پیش از شروع مدیتیشن و یا یوگای مخصوص این چاکرا مقداری از محلول داخل ظرف اسپری را در هوا پخش کنید.

گواهی نامه اصالت

روغن یلنگ یلنگ موکشا توسط کارخانه موکشا لایف استایل که اصالتا کارخانه ای اتریشی و دارای شعبه در هند می باشد. کلیه محصولات این شرکت در تولید، واردات و بسته بندی دارای استاندارد ها و گواهینامه های زیر می باشند:

نظرات

میانگین امتیاز این محصول از دیدگاه خریداران:

این محصول را خریداری کرده اید؟ برای به اشتراگ گذاشتن نظر خودتان باید اول وارد حساب کاربریتان شوید. ورود به حساب کاربری

نوشین
سن: 35-44
نوع پوست: مختلط
مورد استفاده: رایحه درمانی و ماساژ
رایحه مورد علاقه: گلی
ارسال در تاریخ 5 09 1399

*

رایحه اون برای ماساژ و رایح درمانی واقعا عالیه. من برای آبرسانی به پوست در ترکیب با روغن آووکادو و لوندر فرانسوی استفاده کردم و بسیار راضی هستم.

آیا خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد می کنید؟بله حتماً
آگرین
سن: 18-24
نوع پوست: مختلط
مورد استفاده: مراقبت از مو
رایحه مورد علاقه: چوبی
ارسال در تاریخ 20 08 1399

بی نظیره!

بعد از وتیور یکی از بهترین های نارین گل روغن یلنگ یلنگ هست!
رایحه ای گرم، شیرین و بی نهایت فلورال! با اینکه خیلی روایح فلورال رو دوست ندارم اما اعتراف می کنم منو دیوانه ی خودش کرد. اگر در دیفیوزر یا اسانس سوز استفاده می کنید باید توجه کنید که پرفورمنس رایحه بسیار بالاست یه مقدار خیلی کم ازش کافیه تا یه سالن با اندازه متوسط رو عطرآگین کنه. برای مو هم همراه با روغن ماکادمیا استفاده می کنم و برای کوهای ضخیم و نسبتا فر من کولاک کرد! مرسی نارین گل.

آیا خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد می کنید؟بله حتماً
حنا
سن: 25-34
نوع پوست: چرب
مورد استفاده: مراقبت از مو
رایحه مورد علاقه: چوبی
ارسال در تاریخ 24 07 1399

روغن خوشبو

من دو ماهی هست ترکيب این روغن رو با روغن نارگیل برای موهام استفاده میکنم و عاشق بوی اون شدم :)

آیا خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد می کنید؟بله حتماً
هما
سن: 45-54
نوع پوست: مختلط
مورد استفاده: رایحه درمانی و ماساژ
رایحه مورد علاقه: گلی
ارسال در تاریخ 29 06 1399

رایحه دلپذیر

رایحه این اسانس عالیه،ممنون از نارین گل

آیا خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد می کنید؟بله حتماً
mona
ارسال در تاریخ 4 06 1399

روغن یلنگ یلنگ

وقتی درش رو باز کردم عطش کل فضارو پر کرد و واقعا خوب بود

آیا خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد می کنید؟بله شاید
مهدی
ارسال در تاریخ 19 12 1398

رایحه خاص

ترکیبی از بوی گل یاس و موز و بوی میوه ها رو داره. در حالت خالص کمی زننده است. اما وقتی با روغن رقیق میشه خوشاینده.

آیدا
ارسال در تاریخ 16 12 1398

نرم کننده مو

برای نرم کردن ساقه موهام ازش استفاده میکنم همراه روغن نارگیل یا بادام.اولش خوشم نیومد چون بوی تندی داشت که البته به خاطر خلوص زیادشه.ولی وقتی 1-2 قطرشو با روغن نارگیل ترکیب میکنی بوی گلی فوق العاده خوبی داره

rey
سن: 25-34
نوع پوست: مختلط
ارسال در تاریخ 14 09 1398

بسیار موثر برای مو

برای موهام با روغن جوجوبا مخلوط میکنم و نرمی و حالت دهی فوق العاده ای داره. عطرش برای من کمی تنده ولی بعد از استفاده متعادل و دلنشین میشه.

بهاره
ارسال در تاریخ 11 07 1398

کیفیت خوب

روغن از نظر خلوص و کیفیت عالی است

نیک
سن: 25-34
نوع پوست: مختلط
ارسال در تاریخ 14 04 1398

خوش بو

من این روغن رو تقریبا یک سالی هست استفاده میکنم.البته همراه با روعن جوجوبا و درخت چای.هرروز بعد از شستن صورتم استفاده میکنم و خیلی دوسش دارم. نمیدونم اثربخشیه کدومشون بیشتر بوده ولی درکل ترکیب خیلی خوبیه و روغن یلنگ یلنگ با بوی قوی ای که داره محلول رو عالی میکنه.و حس میکنی بوی گل فروشی میاد