با ۴۵۰ هزارتومان خرید از ما سمپل لیمو + آرگان هدیه بگیرید

محصولات پوست و مو
محصولات عطرسازی و آروماتراپی
logo سوالی دارید؟
درمان گیاهی جوش های صورت
تاریخ انتشار
به قلم نارین‌گل
خرید روغن نارگیل خالص ارگانیک

انواع جوش و مراحل درمان گیاهی جوش های صورت

اکثر جوش های ملایم صورت از طریق بسته شدن منافذ پوست و تجمع چربی ها در این منافذ و هم چنین تجمع سلول های مرده پوست بوجود می آیند . انواع شدید تر جوش اما عمیق تر بوده و دارای چرک و یا به صورت کیست هستند. ابتدا باید نوع جوش های صورت خود را بشناسیم و سپس با به کار گیری مراحل مراقبت از پوست و محصولات گیاهی و طبیعی شروع به درمان گیاهی جوش های صورت و بدن کنیم.

انواع جوش:

جوش های سرسیاه: این نوع جوش، غیر التهابی بوده و در اصل منافذ و فولوکیل های بسته شده ای هستند که به شکل تیره روی پوست نمایان می شوند.

جوش های سرسفید: این نوع جوش نیز غیر التهابی بوده و در اصل منافذ و فولوکیل های بسته شده ای هستند که بوسیله لایه نازکی از پوست پوشانده شده اند و به شکل نقاط سرسفید دیده می شوند.

پاپول (کورک ها): پاپول ها ضایعات ملتهبی به رنگ قرمز هستند که می توانند حساس و دردناک باشند.

پاسچول (چرک دانه ها) : پاسچول ها ضایعات ملتهبی حاوی چرک هستند که می کنن است به شکل برآمدگی قرمز همراه با رنک سفید و زرد باشند که می توانند منجر به جای جوش شودند.

ندول: ندول ها شکل وخیم تری از جوش هستند که در زیر پوست رشد می کنند این نوع جوش حاوی چرک نیست اما دردناک است.

کیست: کیست ها نوع بسیار وخیمی از جوش هستند که هم دارای التهاب هستند و هم چرک. این نوع جوش دردناک است و به مراقبت و درمان تخصصی نیاز دارد.

درمان گیاهی جوش های صورت

شدت و درجه جوش ها:

درجه 1: بیمارانی که دارای جوش های درجه 1 هستند معمولا میزان کمی از جوش را بر روی پوست خود دارند. پوستشان ممکن است جوش های سرسفید، سرسیاه و برآمدگی های کوچکی داشته باشد. معمولا در این نوع جوش التهابی وجود ندارد و بیش تر در نواحی بینی، پیشانی و گونه ها رخ می دهد و بزرگسالان نیز دچار این عارضه می شوند.

درجه 2: میزان جوش متوسط روی پوست در درجه دوم شدت قرار می گیرد. این نوع افراد بیشتر جوش می زدند و ممکن است گاهی جوش های چرک دار و کورک را نیز تجربه کنند.

درجه 3: این درجه از جوش همراه با التهاب زیادی است و جوش های چرک دار و کورک های زیادی در این نوع از درجه وجود دارد.

درجه 4: این درجه شدیدترین و وخیم ترین درجه آکنه است که در آن پوست پر از جوش های چرک دار، کیست، کورک و ندول است. در این درجه از آکنه ممکن است فرد علاوه بر صورت بر نواحی دیگر مانند پشت، سینه، گردن و ... جوش را تجربه کند. جوش ها با این نوع وخامت اگر به درستی درمان نشوند می توانند منجر به جای جوش و زخم شوند. اگر فکر می کنید جوش هایتان از این نوع است حتما با یک پزشک متخصص برای درمان مشورت کنید چون درمان نکردن این جوشها باعث آسیب دائمی به پوست می شود.

درمان مناسب برای هر یک از نوع جوش ها

ابتدا از همه باید یادمان باشد درمان جوش تنها با استفاده از یک یا چند روغن اسانسی به تنهایی امکان پذیر نیست. درمان گیاهی جوش های صورت با استفاده از محصولات گیاهی نیازمند یک فرایند چند مرحله ای قانون مند شامل (پاکسازی پوست، استفاده از تونر، استفاده از ماسک های درمان کننده، لایه برداری و اسکراب، درمان نقطه ای، مبارزه با باکتری ها، مرطوب سازی، استفاده از مکمل های پروبیوتیک و مصرف غذای سالم) می باشد. علاوه بر این فراموش نکنیم که:

1. جوش ها را دستکاری نکنیم

2. بیش از حد صورت را با شوینده های شیمیایی و غیرملایم خشک نکنیم.

3. درمان جوش تنها از طریق بیرونی ممکن نیست و حتما باید استفاده تغذیه خود را تغیر دهید.

4. اجازه دهید پوست به مراحل مراقبت از پوست جدید عادت کند.

5. به اندازه کافی پوست را مرطوب کنید.

درمان گیاهی جوش های صورت

مراحل درمان جوش های سر سفید:

1. پاکسازی ملایم پوست:

خلاص از شدن از دست جوش های سرسخت سرسفید با پاکسازی عمیق اما ملایم پوست شروع می شود. می توانید از شوینده صورت عسل که بدون آسیب رساندن به پوست آنرا عمیقا تمیز می کند استفاده کنید. این شوینده دارای سرکه سیب، عسل، روغن نارگیل، پروبیوتیک و روغن های اسانسی است. عسل پوست را آرام می کند، روغن نارگیل با باکتری ها مبارزه می کند و روغن درخت چای به ضدعفونی کردن پوست کمک می کند. صورت خود را با آب ولرم خیس کنید و مقداری از این شوینده را بر صورت و گردن ماساژ دهید. سپس بشویید و خشک کنید. اگر جوش ها بیشتر در نواحی که موها روی صورت قرار می گیرند و انتهای موها رشد می کنند مقصر اصلی شامپوها، نرم کننده ها، اسپری مو، ژل ها و موس های شیمیایی حاوی مواد موثر در تولید جوش مانند پترولیوم، پارابن، سیلیکون، سولفات، پانتونل و دیگر مواد شیمیایی است که استفاده می کنید. سعی کنید کم تر موهیا خود را با شامپو بشویید و تا جای ممکن از شامپوهای گیاهی و خانگی استفاده کنید. مانند محصولات مراقبت از مو، مواد آرایشی و محصولات مراقبت از پوست نیز حاوی موادی هستند که می توانند باعث جوش زدن بشوند این مواد شامل لانولین، روغن معدنی، آلومنیوم، رتینل، الکل، اکسیبنزون، تریکلوسن، پاربن، پلی اتیلن و نگهدارنده ها می شود. حتما قبل از خرید محصولات آرایشی و مراقبت از پوست لیبل این محصولات را بخوانید تا این مواد شیمیایی را از پوست خود دور نگهدارید.

2.  از تونر برای بازگرداندن تعادل ph استفاده کنید:

استفاده از تونرها یکی از مراحل مهم در مراقبت از پوست است. تونرها به حذف تمامی آلودگی ها و مواد باقیمانده پس از شست و شوی پوست کمک می کنند و پوست را به PH طبیعی خود بازمی گردانند. می توانید از سرکه سیب خالص به عنوان تونر صبح و عصر خود استفاده کنید. سرکه سیب سرشار از پتاسیم، منگزیم، اسید آستیک و بسیاری از آنزیم هایی است که باکتری های روی پوست را می کشند. جوش های مضمن می توانند نتیجه باکتری و قارچ هایی که باشند که شروع به رشد و پخش شدن در سطح پوست کرده اند. با یک پنبه سرکه سیب را بر روش پوست بکشید و به خوبی محل هایی که مستعد جوش زدن هستند را پاکسازی نمایید.

3. از ماسک های درمان کننده استفاده نمایید:

برای آبرسانی و درمان پوست سعی کنید چند بار در هفته از ماسک استفاده کنید. ماست، عسل، دارچین، روغن های اسانسی و دیگر مواد اولیه می توانند برای تهیه ماسک های آبرسان و ضد جوش استفاده شوند.

ماسک دارچین و عسل:

دو قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق چایخوری روغن نارگیل و ½ قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید و روی صورت بمالید. از این ماسک در نواحی دور چشم استفاده نکنید چون دارچین می تواند اذیت کننده باشد. برای 5 تا 10 دقیقه ریلکس کنید و سپس صورت خود را با آب بشویید و خشک کنید. عسل و دارچین به دلیل خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی با جوش ها مبارزه می کنند. برای عملکرد بهتر چند قطره روغن درخت چای به این ماسک اضافه کنید. روغن درخت چای یکی از بهترین درمان های طبیعی جوش است.

درمان گیاهی جوش های صورت

4. به صورت منظم لایه برداری کنید (اما ملایم):
منافذ بسته شده پوست و سلول های مرده پوستی هر دو ممکن است به جوش زدن منجر شود. حتما باید به صورت مرتب پوستتان را لایه برداری کنید تا این سلول ها از بین بروند، با اینحال در نظر داشته باشید که اسکراب های موجود شیمیایی سرشار از موادی هستند که ممکن است بیشتر به پوست آسیب بزنند. می توانید از اسکراب های گیاهی و خانگی استفاده کنید. اولین قدم برای تهیه یک اسکراب خانگی باید استفاده از یک ماده حجمدار است. نمک دریا، شکر قهوه ای وجودوسر آسیاب شده می توانند گزینه های خوبی باشند. علاوه بر این به یک پایه برای حل کردن نیاز دارید. روغن نارگیل، کفیر و عسل انتخاب های خوبی هستند. ابن مواد پایه ای با باکتری ها مبارزه کرده و همزمان منافذ پوست را پاکسازی و سلول های مرده را از روی پوست حذف می کنند. برای تهیه لایه بردار خودتان 2 قاشق غذاخوری از نمک دریا را با 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل یا عسل مخلوط کرده و به صورت دورانی و ملایم بر پوست ماساژ دهید. از پیشانی شروع کنید و تا پایین ادامه دهید سپس با آب بشویید و خشک کنید.

پکیج ضد جوش نارین باکس

بعد از تحقیق و بررسی بهترین محصولات و روتین مراقبت از پوست چرب و دارای جوش و استفاده از تجربه مشتریان نارین گل، پکیجی از محصولات گیاهی برای درمان جوش های جوش های صورت و کنترل چربی پوست تهیه شده است.

5. درمان نقطه ای با روغن درخت چای:

روغن درخت چای در درمان جوش ها موثر است. این روغن مانند روغن نارگیل و عسل با باکتری ها مبارزه می کند. بنابر یک تحقیق منتشر شده ژل های حاوی 5% روغن درخت چای می توانند مانند مواد درمانی حاوی 5% بنزویل پرواکسید در درمان جوش موثر باشند. محققان تاکید دارند که روغن درخت چای می تواند در بعضی افراد کندتر عمل کند پس صبور باشید. برای تهیه یک محصول ضد جوش خانگی با روغن درخت چای کافی است 4 تا 8 قطره روغن درخت چای را با یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل و 1 قاشق غذاخوری روغن جوجوبا مخلوط نمایید و بر محل های دارای جوش و مستعد جوش بزنید. یک مقدار خارش یا سوزش طبیعی است اما اگر استفاده از روغن درخت چای باعث سوزش زیادی شد استفاده از روغن را متوفق کنید. همیشه از یک روغن حامل همراه با روغن درخت چای استفاده نمایید. زیرا رغون درخت چای بسیار غلیظ بوده و میتواند به پوست صدمه بزند. البته برای آرام کردن محل های جوش می توانید از روغن بابونه  و آلوئه ورا استفاده نمایید. استفاده از این دو محصول برای کاهش التهاب پوست به خصوص در مواردی که از اسید سالیسیک و یا بنزویل پروکسید استفاده کرده اید فوق العاده است.

6. با ریحان مقدس با باکتری ها بجگنید:

بر اساس یک تحقیق انجام شده در مجله بین المللی علوم بهداشتی روغن اسانسی ریحان مقدس و ریحان با جوش هایی که در نتیجه باکتری ها بوجود آمده اند مبارزه می کنند. در این تحقیق،استفاده موضعی روغن ریحان تاثیر بیشتری از روغن ریحان مقدس داشته است. اما مصرف خوراکی چای ریحان مقدس میزان قند خون و هورمون ها را کنترل می کند. از آنجاییکه این دو مورد با جوش ها مرتبط هستند مصرف چای گیاهی به صورت روزانه می تواند به تعادل رساندن سطح هورمون ها به صورت طبیعی مبارزه کند و با جوش ها از داخل مقابله کند. علاوه بر این چای ریحان مقدس می تواند به عنوان یک تونر بر پوست زده شود. چه روغن اسانسی ریحان و چه ریحان مقدس می تواند به انواع ماسک ها، پاک کننده ها و اسکراب ها اضافه شود.

7. مرطوب سازی:

برخلاف عقیده رایج پوست های مستعد جوش نیز به مرطوب کننده نیاز دارند. استفاده از محصولات موضعی که بر خشک کردن پوست تمرکز دارند پوست را دعوت به تولید بشتر چربی می کند که درنتیجه منجر به منافذ بسته و جوش ها می شود. اما بهترین مرطوب کننده برای پوست های مستعد جوش چیست؟ روغن نارگیل یکی از سالم ترین و پرخاصیت ترین روغن های روی زمین است. با اینکه ممکن است برای بعضی پوست ها سنگین باشد اما بهترین مرطوب کننده برای پوست است. طبق یک تحقیق منتشر شده در مجله بایومتریالز اسید لاریک موجود در روغن نارگیل یکی از قوی ترین مواد برای پیشگیری و درمان جوش هایی است که از طریق باکتری ها تولید می شوند. تقاضای در حال رشدی برای محصولات زیبایی مراقبت از پوست حاوی روغن نارگیل وجود دارد زیرا اسید لاریک، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب موجود در این روغن پوست و مو را آبرسانی و بازسازی می کنند. برای تهیه یک مرطوب کننده خانگی روزانه ¼ قاشق چایخوری روغن نارگیل را در کف دستتان گرم کنید و بر پوست تمیز صورت و گردن بمالید و اجازه دهید برای 5 دقیقه جذب پوست شود. به آرامی روغن اضافی را یا یک دستمال از صورت پاک کنید. مقداری که جدب پوست شده است همه آن چیزی است که پوستتان نیاز دارد اما روغن اضافی باعث جوش زدن اضافی می شود.

8. از قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب خودداری نمایید:

پوست های مستعد جوش حتما باید در مقابل قرار گرفتن در مقابل آفتاب محافظت شوند. اشعه فرابنفش باعث افزایش تولید سلول های تولید کننده لک و جای جوش می شود و در نتیجه خطر بوجود آمدن جای جوش را افزایش می دهد. بهترین روش استفاده از ضدآفتاب های طبیعی و عدم قرار گرفتن بیش از حد د رمعرض آفتاب حداکثر 15 تا 20 دقیقه است. ضد آفتاب های شیمیایی دارای مواد شیمیایی مضری هستند که پوست های حساس و مستعد جوش را اذیت می کند. بر اساس تحقیقات روغن نارگیل و روغن زیتون دارای اس پی اف 8 هستند. به عنوان یک ضد آفتاب خانگی مقداری از روغن نارگیل را قبل از خروج از خانه بر پوست بزنید.

9. از مکمل های پروبیوتیک استفاده کنید:

به یاد داشته باشید مبارزه با جوش هم به درمان بیرونی و هم به درمان درونی نیاز دارد. پروبیوتیک ها می توانند علکرد گوارش و سیستم ایمنی را بهبود بخشند و از طریق مبارزه با جوش سلامت پوست را افزایش دهند. بر اساس سک تحقیق که اخیرا در مجلخ آن لاین درماتولوژی منتشر شده است محققان تاکید دارند که غذاها و مکمل های حاوی پروبیوتیک یک راه حل امن درمان جوش هستند. این تحقیق نشان می دهد که استفاده از پروبیوتیک ها برای سلامت هاضمه و مبارزه با جوش فوق العاده هستند.

10. از غذاهای سالم و دارای گلیسمیک پایین استفاده کنید:

شواهد نشان می دهد رژیم غذایی دارای گلیسمیک پایین یعنی رژیمی که در آن میزان خیلی کمی از غذاهای دارای آرد و گندم فرآوری شده و شکر افزوده هستند می توانند به درمان جوش کمک کنند. شاخص گلیسمیک نشان می دهد که غذاها با چه سرعتی قند خون را افزایش می دهند. غذاهای فرآوری شده در بالای شاخص گلیسمیک قراردارند.میزان گلیسمسک اندازه شاخص گلیسمی ضربدر کربوهیدارت ها منهی فیبر است. بیشتر مواقع غذاهای فرآوری شده شاخص بالایی از گلسمیک را دارندو د اما حجم زیادی گلیسمیک را در بدن خواهند داشت. در حالیکه برخی سبزیجات شاخص گلیسمیک بالایی دارند اما حجم کمی گلیسمیک در بدن را خواهند داشت. در بک تحقیق در سال 2007 به اثبات رسیده است که حجمه گلیسمیک بر جوش زدن تاثیر دارد. به عنوان یک بخش از مراحل درمان جوش از داخل مهم است که غذاهایی مصرف کنید که باعث بالا رفتن قند خون نمی شوند. پیشنهاد های زیر برای یک رژیم سالم ضد جوش را دنبال کنید:

  • مقدار زیادی سبزیهای برگدار، تمشک و توت و پروتئین مصرف کنید
  • مقداز مصرف ماهی، گوشتی که خوراکش علف بوده و مرغ های محلی را بیشتر کنید
  • چربی های مفید برای داشتن پوستی صاف و مبارزه با جوش ضروری هستند. بنابراین غذاهای حاوی امگا3 مانند ماهی سالمون را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
  • غذاهای حاوی زینک مانند کفیر، دوغ، ماست، گوشت بره، تخم کدو حلوایی و مرغ را در برنامه خود قرار دهید. بر اساس یک تحقیق اخیر منتشر شده در مجله بایومد بین سطح کم زینک و شدت جوش زدن ارتباط معنادای وجود دارد.
  • غذاهای حاوی فیبر بیشتری مصرف کنید. فیبر بیشتر در سبزیجات، میوه ها، آجیل ها و دانه ها پیدا می شود و معده و روده پاکسازی شده و باکتری های خوب در معده رشد می کنند.
  • • به رژیم غذایی خود غذاهای شامل ویتامین A مانند اسفناج، هویج و جگر گوسفند اضافه کنید.
  • از غذاهای زیر که حاوی روغن های هیدروژنیته، گلوترن، گندم، شکر و لبنیات معمولی هستند برای جلوگیری از جوش شدن دوری کنید.
  • از خوردن شیر پرهیز کنید زیرا طبق تحقیقات شیر گاو یا گوسفند در جوش زدن موثر است.
  • شکر و غذاهای پر از کربوهیدارت- مصرف غذاهای پر شکر و حاوی گندم و غلات می تواند به افزایش کاندیدا در بدن و در نتیجه جوش زدن منجر شود.
  • گندم و گلوتن- این نوع غذاها باعث التهاب شکم و تاثیر منفی بر پوست می شوند.
  • شکلات- شکلات سرشار از موادی است که جوش زدن را تحریک می کند. اگر می توانید کلا شکلات را از رژیم خود حذف کنید اگر نه فقط شکلات تلخ بخورید.
  • غذاهای سرخ کرده و فست وفود- این غذاها شامل موادی مانند روغن های هیدروژنیته ، سدیم، مواد شیمیای و طعم دهنده هایی هستند که باعث التهاب در بدن می شوند.
  • روغن های هیدروژنیته- باعث پوست چرب می شوند و یکی از دلایل اصلی جوش زدن هستند. این روغن ها در پیتزا و غذاهای آماده که حاوی روغن سویا، روغن ذرت، روغن کانوبلا و روغن سبزیجات هستند پیدا می شوند.
درمان گیاهی جوش های صورت

11. از روغن های اسانسی برای کاهش جای جوش استفاده نمایید:

اگر تا به حال در طول زندگی خود پوستتان جوش زده است حتما دنبال این هستید که چطور جای جوش خود را بهبود بخشید. درمان جای جوش نیازمند صبر و پشتکار ایت. هر چه زودتر به درمان اسکار بپردازید زودتر نتیجه می گیرید. تعداد افراد زیادی که جوش می زدند درجه ای از جای جوش را تجربه کرده اند. مهم ترین نکته در پیشگیری از جوش این هست که در زمانیکه جوش زدید به جوش خود دست نزنید. برای 6 تا 12 ماه بعد از بوجود آمدن جای جوش از نور مستقیم آفتاب دور بمانید. وقتی در آفتاب هستید حتما از ضد آفتاب استافده نمایید. اگر جای جوش باقی ماند روزی دو بار از روغن دانه هویج روی محل جای جوش استفاده نمایید تا زمانیکه تغییری در اسکار ببینید. روغن نارگیل، روغن اسطوخودوس، عسل و لایه بردای ملایم می تواند از بوجود آمدن جای جوش جلوگیری کرده و پوستتان را یکدست نماید.
برای درمان طبیعی جای جوش می توانی از ترکیب عسل، روغن اسطوخودوس، روغن درخت چای و روغن کندر استفاده نمایید. دستور تهیه ماسکی برای از بین بردن جای جوش:

3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

3 قاشق غذاخوری عسل

2 قاشق غذاخوری روغن بادام و روغن زیتون

8 تا 10 قطره روغن درخت چای

8 تا 10 قطره روغن کندر

6 تا 8 قطره روغن بهارنارنج

همه مواد را در ظرفی با هم مخلوط کرده و در آن را ببنید و در یخچال نگهداری کنید. هفته ای 2 بار از این ماسک به مدت 10-15 دقیقه بر روی پوست خود استفاده کنید.

مراحل درمان جوش های سر سیاه:

1. پاکسازی ملایم و موثر پوست:

درمان جوشهای سرسیاه با پاکسازی عمیق اما ملایم پوست شروع می شود. هر روز عصر صورت خود را با یک شوینده ملایم پاکسازی کنید. بیش از دو بار در روز صبح و شب صورت خود را نشویید چون پوست ملتهب می شود و بیش از حد چربی تولید کرده و بیش تر باعث جوش های سرسیاه می شود.

2. لایه برداری به صورت منظم:

اگر مرتب پوستتان را لایه برداری کنید جوش های سرسیاه همراه با سلول های مرده پوست از سطح پوستتان پاک می شوند. هفته ای دو بار از یک اسکراب صورت بسیار ملایم استفاده نمایید. وقتی بحث اسکراب در میان است استفاده بیشتر از آن به معنی دریافت نتیجه بهتر نیست و استفاده از اسکراب برای پوست به صورت بیش از حد می تواند به آسیب های پوستی بیشتری منجر شود بخصوص برای کسانی که پوست حساسی دارند.

3. ماسک خاک رس و ذغال:

اگر هفته ای یک بار از ماسک خاک رس با کیفیت استفاده کنید در از بین جوش های سرسیاه، داشتن پوستی نرم تر و کاهش چربی پوست تاثیر فوق العاده ای را مشاهده خواهید کرد.

4. بخور دادن:

ابتدا صورتتان را بشویید. در مرحله دوم کاسه ای بزرگ را با آب جوش پر کنید و بگذارید کمی خنک شود و سپس صورتتان را مقابل کاسه آب جوش قرار داده و سرتان را با یک حوله بپوشانید و برای 10 دقیقه بخور دهید. بخار آب باعث شل شدن جوش های سرسیاه داخل منافذ می شود. بعد از 20 دقیقه صورت خود را با آب سرد بشویید و خشک کنید. می توانید هفته ای 1 تا 2 بار از بخور استفاده نمایید.

5. گلاب:

گلاب علاوه بر اینکه به درمان جوش های معمولی کمک می کند برای درمان جشو های سرسیاه و تولید چربی بیش از حد نیز فوق العاده است. گلاب می تواند باعث کاهش رشد باکتری ها بر روی پوست شود و منافذ را پاکسازی و ظاهر آن ها را کوچک تر می کند. هر شب بعد از شست و شوی صورت از ترکیب گلاب و روغن سرو کوهی به عنوان یک تونر ضد جوش سرسیاه و کوچ کننده منافذ استفاده نمایید.

6. استفاده از براش های صورت:

براش های برقی صورت یک روش فوق العاده برای درمان جوش های سرسیاه و پاکسازی عمیق پوست است. فقط حواستان باشد که حتما فیس براشتان را تمیز نگهدارید.

7. حتما شب ها قبل از خواب آرایشتان را پاک کنید.

8. صورتتان را دستکار نکنید.

9. پوستتان را به اندازه کافی آبرسانی و مرطوب سازی کنید:

برخلاف تفکر رایج پوست های مستعد جوش و چرب هم نیاز به مرطوب سازی روزانه دارند. استفاده از محصولاتی که بر روی پاکسازی پوست تمرکز دارند باعث می شود پوست چربی بیشتری تولید کند که درنتیجه می تواند به تولید جوش های سرسیاه منجر شود. برای مرطوب سازی پوست از محصولات و برندهای گیاهی استفاده کنید که غیر کومدوژنیک هستند (طوری فورموله شده اند که منافذ را نمی بنند). هر چه میزان مواد داخل مرطوب کننده کم تر باشد بهتز است زیرا شانس ملتهب شدن پوست را کمتر می کند. با اینکه ممکن است برای پوستتان سنگین باشد از روغن نارگیل استفاده کنید. روغن نارگیل یک مرطوب کننده فوق العاده برای پوست است. طبق یک تحقیق منتشر شده در مجله بایومتریالز اسید لاریک موجود در روغن نارگیل یکی از قوی ترین مواد برای پیشگیری و درمان جوش هایی است که از طریق باکتری ها تولید می شوند.

10. درمان نقطه ای جوش های سرسیاه با روغن های اسانسی:

روغن های اسانسی برای پوست شما فوق العاده هستند. استعمال موضعی چند قطره از روغن اسانسی لیمو به دلیل مشابه بودن به ساختاراسید سالیسیلیک برای حل کردن جوش های سرسیاه یا روغن اسانسی درخت چای به دلیل داشتن پروکسید بنزویل همراه با یک روغن حامل بر روی محل جوش های سرسیاه می تواند یک روش فوق العاده برای درمان گیاهی جوش های صورت در طول شب باشد. اگر پوستتان بیش از حد حساس است می توانید چند قطره از روغن اسانسی را با روغن جوجوبا مخلوط کنید. طبق تحقیقات روغن درخت چای به خوبی پروکسید بنزویل می تواند در درمان جوش موثر باشد.

اگر از خواندن این مقاله لذت بردید، آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

خرید روغن درخت‌ چای ارگانیک

مطالب این مقاله تا چه اندازه برای شما مفید بود؟


اگر پرسش یا نظری درباره این مطلب دارید، اینجا مطرح کنید

مقالات مرتبط

خواص روغن زنجبیل

خواص روغن زنجبیل ، یکی از بهترین درمان های آرتروز ، رماتیسم و دردهای عضلانی

قرن‌های می‌گذرد که توانایی درمانی زنجبیل شناخته شده است و یونانی‌ها و رومی‌ها فراوان از این ادویه مفید بهره‌مند شده‌اند . این گیاه بومی آسیای جنوب شرقی است . از ساقه‌های زیرزمینی آن ادویه می‌سازند و به وسیله تقطیر با بخار روغن فرّار تهیه می‌کنند . تقطیر روغن ، بیشتر در انگلستان انجام می‌گیرد و حاصل آن مایعی است به رنگ زرد روشن ، متمایل به سبز کم‌رنگ کهربایی ، با رایحه گرم و دلپذیر ادویه‌ای .
ادامه مطلب
TEST candle
جست و جو
خانه
دسته بندی
حساب کاربری من
0 محصول سبد خرید