خواص روغن های گیاهی فوق العاده ، روغن هسته ی زرد آلو ، روغن اکالیپتوس و…
در این مطلب به بررسی خواص روغن های گیاهی نظیر روغن هسته زردآلو و روغن اکالیپتوس می پردازیم با ما همراه باشید.
روغن هسته ی زرد آلو
روغن زردآلو از دانه میوه زرد آلو گرفته شده است .روغن هسته زردآلو به راحتی سریع و یک ماده عالی برای مراقبت از بدن و ساخت صابون است . لغزش و سر خوردن راحت دست با روغن هسته زرد آلو آن را به یک ماده بسیار عالی برای ماساژ تبدیل کرده است.
روغن هسته زردآلو به روغن بادام شیرین بسیار شباهت دارد و در عین حال بسیار سبک و به راحتی توسط پوست جذب می شود . این روغن برای بدن بسیار محبوب است ، چرا که باعث ترک خوردن پوست نمی شود . روغن هسته زردآلو را می توان در غلظت 100 درصد استفاده کرد و یا از آن با مخلوط با روغن های دیگر استفاده کنید.
خرید اینترنتی روغن هسته زردآلو
فواید و خواص روغن ماساژ هسته زرد آلو :
درمان بواسیر
درد بینی و گوش
کمک به تنظیم ، مرطوب سازی و بازسازی سلول های پوست
مرطوب کننده پوست
غنی از اسید اولئیک و اسید لینولئیک
تسکین التهاب
مفید برای ماساژ صورت
نکته مهم :
روغن هسته زرد آلو را درو از نور و گرما نگه دارید .
روغن بادام زمینی
روغن بادام زمینی هر چند کمتر در آشپزخانه ها مصرف می شود اما یکی دیگر از روغن های سالم است که برای کاهش کلسترول ، پیشگیری از بیماری های قلبی و حتی درمان سرطان مورد استفاده قرار می گیرد .
این روغن در بسیاری از کشورها محبوبیت فراوانی دارد و حاوی چربی اشباع کمی است . در روند تصفیه این روغن مواد حساسیت زا آن جدا می شود اما بسیاری حتی پس از تصفیه نمی توانند از این روغن استفاده کنند. بنابراین اگر به بادام زمینی حساسیت دارید ، در مصرف روغن آن هم احتیاط کنید . این روغن تحمل دمای بسیار بالا را دارد و برای سرخ کردن گوشت هم به کار می رود .
روغن اکالیپتوس
از روغن اکالیپتوس می توان در التیام سوختگی و رفع گلو درد استفاده نمود و برای تسکین سیاتیک می توان روغن اوکالیپتوس را با روغن زیتون مخلوط نموده و بر موضع بمالید و به خوبی مالش دهید .
جهت درمان کلیه مشکلات تنفسی بسیار موثر است . زیرا انسداد مجاری تنفسی را پاک می کند و هنگامی که به سینه مالیده شود موجب تسهیل تنفس می شود . با ما همراه باشید تا در ادامه خواص روغن های گیاهی دیگری را برایتان شرح دهیم.
روغن خشخاش
این روغن از ساقه ای نسبتا منشعب و گل هایی به رنگ بنفش یا قرمز با یک لیکه سیاه در قاعد هر گلبرگ که خشخاش نام دارد ، به دست می آید . این گونه ، دانه های به رنگ سیاه ، قهوه ای یا مایل به آّبی دارد و از آن ها بر اثر فشار ولی بدون مداخله ،گرما روغنی بی رنگ یا به رنگ سفید مایل به زرد یا زرد روشن به دست می آید که به مصارف تغذیه می رسد و در داروسازی استفاده می شود .روغن فشار دوم آن که تحت اثر فشار و گرما حاصل می گردد به خلاف روغن فشار اول به رنگ قهوه ای یا قرمز حنایی است و منحصرا به مصارف صنعتی می رسد . روغن خشخاش طعم مطبوع دارد واگر محلول اسید نیتریک به آن افزوده شود به رنگ مخصوص زردآلویی در می آید.
روغن خشخاش دارای 65 درصدر لیتولئین ، 30 درصد اولئین و 5 درصد لینولنین و ... است .در دارو سازی از روغن خشخاش ، برای مصارف زیاد مانند بم ترانکی ، پماد آنتی پسوریک و .. استفاده می شود.
روغن رزماری
اکلیل کوهی با نام عمومی رزماری گیاهی است علف ، پایا ، دارای ساقه ای چوبی به ارتفاع نیم تا یک متر با برگ های سبز ، دائمی و بسیار معطر ، متقابل با کناره برگشته ، باریک و دراز و نوک تیز . طبقه ی فوقانی برگ آن به رنگ سبز و سطح تحتانی به علت وجود کرک ها سبز مایل به سفید است . گل های این گیاه کوچک و به رنگ آبی روشن است که درکنار برگ ها می روید . قسمت مورد استفاده آن برگ و سرشاخه های گل دار آن است . اسانس آن از قسمت هوایی تهیه مواد موجود در اسانس رزماری شامل ، لیمونن ، کامفر و آلفاپی نن است . ترکیبات اسانس نیز به محل و شرایط کشت ارتباط دارد . ترکیبات دیگر گیاه اسید های فنلی از جمله اسید روزماریک ، اسید کافئیک و اسید کلروژنیک هستند .
فواید روغن ماساژ رزماری :
گرم کننده عضلات
سرشار کلسیم
ویتامین ب ، آهن
جلوگیری از سفید شدن مو
تقویت پیاز مو و جلوگیری از ریزش موی سر
تقویت رشد مژه و ابرو
اگر از خواندن این مقاله لذت بردید، آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
مطالب این مقاله تا چه اندازه برای شما مفید بود؟
اگر پرسش یا نظری درباره این مطلب دارید، اینجا مطرح کنید